Help Gel - Dr Lukić

289,00 RSD
Porez je uključen

Pomaže kod iritacija, crvenila  i svraba na koži !

Količina

Help gel je proizvod visokog kvaliteta koji umiruje upaljenu  iritiranu kožu. Formulisan na bazi hamamelisa, kamilice, aloje, pantenola i mentola stimulišeepitelizaciju, revitalizuje oštećenu kožu i pruža prijatan osećaj hlađenja.

Preporučuje se za ublažavanje tegoba inastalih ubodom insekata, kod alegrijskih promena na koži nakon kontakta sa biljkaka, ko opekotina izazvanih različitim fizičkim i hemijskim agensima, kod osetljive i nadražene kože nakon brijanja, depilacije, epilacije, kod površinskih rana i ogrebotina.

Ekstrakt hamemelisa, zahvaljujući svom sastavu ostvaruje protivupalna, adstrigentna i zaceljujuća svojstva na koži. Efikasno smanjuje procese inflamentacije u koži i pojavu otoka. Sinergičnim efektom sa kamilimom deluje umirujuće, ublažava crvenilo, osip i svrab na mestu primene.

Mentol hladi i smanjuje sećaj bola koji se javlja kao posledica iritacije na koži. Aloe vera održava prirodnu vlažnost kože, čuva njenu prirodnu pH vrednost i umiruje je nakon izlaganja suncu. Pantenol, sadržan u gelu pruža dodatnu hidrataciju, ubrzava oporavak i regeneraciju kože. Nanošenjem gela nakon sunčanja sprečava se nastajanje fleka i perutanje kože, a preplnulost duže traje.

Način upotrebe: U tankom sloju naneti gel na kožu dva do tri puta dnevno, a za bolje efekte preporučuje se prekrivanje gazom.

Napomene: Help gel za kožu mogu koristiti deca i odrasli. Samo za spoljašnju upotrebu.

ID 0471087

98 Stavke

3 drugih proizvoda u kategoriji: