NATABIOL

1.191,50 RSD
Porez je uključen

Optimalna formula za majku i bebu pre i u toku trudnoće i dojenja

  • gvožđe                      11 vitamina
  • folna kiselina    +        2 minerala
  • jod                               3 elementa u tragovima ekstrakt korena đumbira   
Količina

Natabiol® je optimalna formula za majku i bebu pre i u toku trudnoće i dojenja. Pravilna ishrana važan je segment zdravlja žena reproduktivne dobi, naročito u periodu planiranja trudnoće, u toku trudnoće i perioda dojenja. Potrebe za esencijalnim nutritijentima kao što su: gvožđe, folna kiselina, jod, vitamini C,E,D, K, kompleks vitamina B, fosfor, bakar, cink, selen i magnezijum, povećane su u periodu trudnoće. Pored pravilno balansirane ishrane, upotreba Natabiol®-a u trudnoći sprečava nastanak deficijencije svih ključnih nutritijenata potrebnih za pravilan razvoj djeteta i optimizaciju ishoda trudnoće.

Znastveno razvijena multivitaminsko-multimineralna formulacija koja sadrži gvožđe i folnu kiselinu zajedno sa ostalim vitaminima i mineralima namenjena je povećanim potrebama organizma budućih majki za pravilan rast i razvoj deteta od začeća do prestanka dojenja. Natabiol® pomaže u prevenciji anemije prouzrokovane nedostatkom gvožđa koja može rezultirati malom telesnom masom novorođenčeta. Natabiol® sadrži jod koji pomaže razvoj mozga fetusa. Ekstrakt korena đumbira sprečava nastanak i ublažava mučnine i povraćanja  tokom trudnoće.

Uz pravilno izbalansiranu ishranu tokom trudnoće, umerenu aktivnost i upotrebu Natabiol®, tableta omogućava se pravilan rast i razvoj deteta i  sprečava  nastanak komplikacija u trudnoći.

ID: 0470737

100 Stavke

3 drugih proizvoda u kategoriji: