Kantarion krem

600,00 RSD
Porez je uključen

Regeneriše, hrani, hidrira i umiruje kožu. Pruža potpunu zaštitu koži ruku, štiti je od spoljašnih uticaja kao što su hladnoća, vetar, voda i deterdženti. Čini kožu mekom, smiruje crvenilo, perutanje, hrapavost i starenje kože.

Količina

Važno antiinflamatorno dejstvo kantarionovog ulja na oštećenu i upaljenu kožu, pripisuje se uglavnom hiperforinu koji je glavni lipofilni sastojak biljke Hipericum perforatum. Hiperforin je takođe snažan antibakterijski agens. Glavni derivati iz kantariona su hipericin i pseudohipercin i to su komponente koje pokazuju antivirusnu aktivnost. Karotenoidi pomažu zarastanje rana, posekotina i opekotinama na koži. Flavonoidi iz kantariona imaju antiinflamatorno delovanje, alii i jačaju kapilare. Aktivni sastojci: Kantrarionovo ulje, vitamin E i glicerin.
U kozmetici se koristi prvenstveno za negu kože. BIOBODY Paris Kantarion krem neguje i regeneriše kožu, poboljšava epitelizuje oštećene dečje kože i napuknuća (ragada) na koži odraslih.

Sastojci/Ingredients:
Aqua, Cetearyl Etheylhexanoate Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Glycerin, Hypericum Perforatum Oil, Cetearyl Alcohol, C12-C15 Alkyl Benzoate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Paraffinum Liquidum, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Cetyl Palmitate, triethanolamine, Phenoxyethanol, Caromber, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, BHT, Parfum.

Proizvod je ispitan i odobren u Institutu za zaštitu zdravlja Srbije, " Dr Milan Jovanović Batut"P.O.

Pakovanje: 75 ml

1000 Stavke

Specifikacija

Pakovanje
0,075 Kg
Napomena
Čuvati na sobnoj temperaturi (15º-25ºC), zaštićeno od svetlosti.

3 drugih proizvoda u kategoriji: