Eucerin - losion za telo sa 5% uree

1.345,00 RSD
Porez je uključen

Ovaj blagi, ali veoma efikasan losion za telo radi na tri nivoa kako bi dubinski hidrirao i umirio grubu, zategnutu i suvu kožu.

Količina

Eucerin Complete Repair losion za telo sa 5% uree sadrži jedinstvenu i veoma efikasnu mešavinu sastojaka dobijenih iz prirode koji se bore protiv glavnih uzročnika suve kože.

-Urea i prirodni vlažeći faktori (PVF) vezuju za sebe vlagu kako bi hidrirali gornje slojeve kože.

-Ceramid-3 ojačava prirodnu zaštitnu barijeru kože, sprečavajući gubitak vlage pri isparavanju, i kako bi blokirao prodor čestica koje nadražuju kožu i izazivaju zapaljenje i svrab.

-Gliko-glicerol obnavlja mrežu koja reguliže hidratantnost u dubljim slojevima kože, radi ojačavanja prirodnog protoka vlage prema gornjim slojevima, omogućujući dugotrajnu hidrataciju.

 

KLINIČKE STUDIJE

Efikasnost i podnošljivost Eucerin Complete Repair losiona za telo sa 5% uree je testirana kod ljudi koji pate od suve i veoma suve kože.

Štaviše, sposobnost Eucerin Complete Repair losiona za telo sa 5% uree je da poboljša hidrataciju i barijernu funkciju kože, pokaže napredak kod simptoma suve kože, kao i njena podnošljivost rocenjena je na slučaju žena sa veoma suvom kožom, koje su uglavnom bile između 50 i 80 godina starosti.

 

NAJVAŽNIJI REZULTATI

-96% je reklo da "primetno smanjuje zategnutost kože"

-94% je reklo da "obnavlja hidratantnost kože"

-93% je reklo da "primetno opušta kožu"

-90% je reklo da "održivo poboljšava stanje kože"

-90% je reklo da "održivo čini kožu glatkom"

-Značajno poboljšana hidratacija posle 1. i 2. nedelje u poređenju sa netretiranim područjima

-Značajno umanjen transepidermalni gubitak vode u poređenju sa netretiranim područjima

-Značajno smanjena vidljiva suvoća i suvoća na dodir Umanjeni simptomi svraba, pečenja, zategnutosti, peckanja i osećaja suvoće

ID: 69620

100 Stavke

3 drugih proizvoda u kategoriji: