Anticelulit Gel

900,00 RSD
Porez je uključen

Anticelulit Gel sa tinkturom bršljana i kofeina direktno podstiče razgradnju masti u potkožnom masnom tkivu uz istovremenu aktivaciju limfne i venske cirkulacije, čime se razgrađeni proizvodi lakše ukljanjaju. Kofein, koji je najpoznatiji sastojak kafe, koristi se za redukciju celulita i masnih naslaga.

Količina

Anticelulit Gel sa tinkturom bršljana i kofeina direktno podstiče razgradnju masti u potkožnom masnom tkivu uz istovremenu aktivaciju limfne i venske cirkulacije, čime se razgrađeni proizvodi lakše ukljanjaju. Kofein, koji je najpoznatiji sastojak kafe, koristi se za redukciju celulita i masnih naslaga. Podstiče razgradnju masti u potkožnom masnom tkivu i omogućava da se razgrađeni proizvodi lakše uklanjaju. Tinktura bršljana deluje protiv celulita, otoka i ekcema. Stimuliše cirkulaciju i eliminaciju toksina. Hidrira, zateže i poboljšava teksturu kože.

  • Smanjuje obim bedara, kukova i stomaka
  • Brzo se upija i ne ostavlja lepljiv trag
  • Učvršćuje i poboljšava teksturu kože
  • Hidrira kožu
  • Lako je razmaziv


Upotreba:
Nanosi se dva puta dnevno na čistu kožu, u predelu gde postoji problem sa celulitom (bedra, kukovi, stomak, ruke) u tankom sloju. Preporučuje se u kombinaciji sa blagom masažom i sa unosom dovoljne količine vode.

Sastojci/Ingredients:
Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hedera Helix Extract, Triethanolamine, Carbormer, Caffeine,
PEG-7 Glyceryl Cocoate, Disodium Edia, Parfum.

Proizvod je ispitan i odobren u Institutu za zaštitu zdravlja Srbije, " Dr Milan Jovanović Batut"P.O.

Pakovanje: 500 ml

998 Stavke

Specifikacija

Pakovanje
0,5 Kg

3 drugih proizvoda u kategoriji: