Magnezijum chloride gel

670,00 RSD
Porez je uključen

Preporučuje se za detoksikujuće tretmane jer oslobađa organizam od nagomilanih štetnih supstanci, povećava hidrataciju ćelija i održava kožu blistavom.

Količina

Blagim utrljavanjem, naneti gel na ciljno mesto na koži. Radi brže apsopcije, savetuje se nanošenje na predeo pazuha, iza kolena, unutrašnjosti podlaktica. Nakon pola sata, tretiranu regiju oprati vodom.
Ako je potrebno opuštanje organizma preporučuje se masaža magnezijumovim gelom, kako bi se telo oslobodilo stresa i napetosti nakupljene u toku dana.
Transdermalna primena magnezijum hloridom je brz i bezbedan način snabdevanja tkiva i ćelija magnezijumom.Apsorpcijom ovog minerala kroz kožu izbegavaju se mogući laksativni efekti i oštećenje jetre koje se javlja kao problem prilikom oralnog unosa.
Izbegavati nanošenje gela na oštećenu kožu kao i na osetljivu sluzokožu kao što su oči ili nos. Ne preporučuje se primena proizvoda u slučaju preosetljivosti (alergije) na neki od sastojaka. Korišćenje magnezijumovog gela je kontraindikovano kod osoba koje imaju poremećenu funkciju bubrega. Ako uzimate lekove, posavetujte se sa svojim lekarom jer tretiranja magnezijumom mogu smanjiti potrebu za lekovima. Ako dobijete crvenilo kože, osetite svrab ili sličnu neprijatnost, prekinite korišćenje.Trudnice i dojilje samo uz konsultaciju sa lekarom.

ID 0470821

100 Stavke

3 drugih proizvoda u kategoriji: