Proizvodi brenda OPI

O.P.I. je vec 3 decenije svetski lider u profesionalnoj industriji nege i lepote ruku i stopala.

O.P.I. predstavlja proizvode koji se izdvajaju na trzistu, prvenstveno svojom najnovijom tehnologojom proizvodnje, kao i najvišim kvalitetom svojih proizvoda. Globalno poznat po svojim lakovima za nokte, O.P.I. takodje razvija tehnologiju proizvodnje preparata namenjenih nezi u Spa varijantama svojih preparata, prateci trendove u oblastima nege i wellnesa. Osim sirokog asortimana lakova za nokte (u klasik varijantama, aktuelnim kolekcijskim nijansama i novih Infiniti Shine lakova ), O.P.I u ponudi ima kompletan izbor profesionalnih preparata za Spa manikir i Spa pedikir koji su osmisljeni tako da unaprede klasičan pristup u ovim tretmanima uz poseban vid zadovoljstva i nege, koji ce uciniti da koriscenje ovih preparata bude za Vas pravi dozivljaj.

 Za dugotrajnu hidrataciju i osećaj svežine na rukama i telu, osmišljena je AVOJUICE kolekcija koju čini linija proizvoda sa predivnim voćnim i cveetnim aromama, pružajući Vam poseban doživljaj koju mozete kombinovati sa Spa varijantama manikira.

Za mekanu i glatku kožu ruku i za lepši izgled vaših noktiju idealni su AVOPLEX proizvodi, koji čine hranljive mešavine (patentiran avocado lipid complex) koje biološki izgrađuju sloj kože, od ulja za zanoktice, dostupnih  različitim oblicima, do losiona i intenzivnih krema za suvu i osetljivu kožu ruku i noktiju.

Osim toga u ponudi su i visenamenski preparati , ojacivaci, susaci laka,..

Zahvaljujući kompaniji PRIMAX doo ovaj renomirani brend je od 2007. godine i na tržištu Srbije, Crne Gore i Makedonije.. Kompanija u okviru svojih renomiranih O.P.I. centara lepote, nudi profesionalnu negu i uzivanje u O.P.I tretmanima, kao i strucne edukacije u oblastima Spa manikira i pedikira.